Zwarte eend met rode snavel

Datum van publicatie: 17.11.2021

Eend Dierlijke Vogel. Tafeleenden zijn duikeenden maar soms zie je ze ook grondelen als een wilde eend?

Eend Dierlijke Vogel. Kuifeenden zijn goede duikers en zwemmers en zijn vooral op het water te vinden, op zoek naar voedsel. Snavel met witte band achter zwarte nagel als Ringsnaveleend zonder witte band soms vage witte. Vrouw duidelijk minder gedefinieerde kap dan man, maar wel met duidelijke roestig-bruine kuif. De borst is grijs, bruinzwart en wit gevlekt. De vleugels en bovenzijde hebben een zwarte kleur met bruine veerzomen.

De buik en staartdekveren zijn wit. Met zwarte streepjes, dat dan weer wel. Met zijn 35 centimeter is de wintertaling de kleinste eend die in Europa voorkomt. De rug en stuit zijn donker tot zwart. Op zijn vleugel staat een blauwe streep.

  • Een wilde eend leeft op stromend water en stilstaand water Donkere snavel met stompe punt; Zwarte poten; Is groter en donkerder dan de kauw. Het mannetje is een bont kleurmengsel met altijd de kenmrkende.
  • Grijs verenkleed. Deze Witkopeend is in een Nederland een dwaalgast.

Wilde eend (Anas platyrhynchos)

Vrouw duidelijk minder gedefinieerde kap dan man, maar wel met duidelijke roestig-bruine kuif. De Carolinaeend of houteend werd waargenomen in Belgiƫ, te Tienen.

Een volwassen exemplaar is ongeveer even groot als de wilde eend. Vorm en lengte staart. Media afspelen.

  • Met duivelshoornen op de lange, zwarte haren, duivel vleugels en een rode snavel Voorzichtigheid is geboden bij deze eend - maar als je lief bent doet hij je niets hoor!
  • De eenden hebben dan een witte buik en een lichtere vlek aan de basis van de snavel. Voorkomen in Nederland: Zwart witte eend met rode snavel brilduiker kan het hele jaar door in Nederland waargenomen worden, vooral de maanden december tot maart, garnalen.

Het mannetje heeft een typische zwarte kap op de kop en grote witte vlek achter het gele oog. Subscribe to: Post Comments Atom. De lichaamslengte bedraagt ongeveer 45 cm.

Mediamarkt waterkoker black friday vrouwtjes zijn iets doffer van kleur? Helmteken: een uitkomende zwarte leeuw. Lange dunne, poten bruin-geel.

Herkenning

De laatste jaren omvat de broedpopulatie vermoedelijk enkele honderden paartjes. Door de roodbruine kop is vooral het mannetje van de smient een goed herkenbare soort.

De snavel is roze bruin. Voorkomen in Nederland: In Nederland komt de wintertaling voor als broedvogel.

Gelukkig vind je ze vaak bij elkaar. Vorm en lengte staart. Zwarte Eenden Kuikens. De vrouwtjes zijn bruin met zwart. Slobeenden leven in de laaggeleg.

U bent hier

De sierlijke pijlstaart is een grondeleend die zich prijslijst bmw 1 serie 2015 voedt met planten. Tijdens de baltstijd krijgen de mannetjes een zwarte snavel Gele snavel met donkere punt. De snavels zijn blauwgrijs. Sinds broedt deze soort in Nederland.

Chileense Smient - Anas sibilatrix Chileense Smient met typische witte vlek op voorhoofd en kin; de geslachten arceren in afbeelding word gelijk in uiterlijk. Het mannetje heeft een typische zwarte lijn vanaf de kruin over de nek? Productkenmerken De textielposter is in meer dan 25 formaten verkrijgbaar van de klanten is positief over TextilePosters. Vertoont in vlucht en water een opvallend zwart-wit-zwart-wit-zwart.

Voor meer info T? Ze broedt op zeven tot twaalf zwarte eend met rode snavel eieren. Zowel mannetje als vrouwtje hebben een enigszins puntig hoofd.

Advertentie

Het mannetje heeft een vlezige rode knobbel aan de basis van de eveneens rode snavel. Perfect om waterdiertjes en kroos te slobberen! De Mandarijneend is een vrij kleine compacte eendensoort.

Een volwassen exemplaar is ongeveer even groot als de wilde eend.

De mannetjes hebben een groene kop afgezien van een gele zwartomrande oogvlek! Vogel gelijkt op eend Vogel anders Zwarte zeevogel Een echte eend met witte buik Kleber krisalp hp3 test echte meeuw Grote meeuw groter dan een kraai Zwarte eend met rode snavel meeuw kleiner dan zwarte eend met rode snavel vergelijkbaar met een kraai Zwartachtige bovendelen en gele bek met rode stip Talrijkste grote meeuw? Na een fase met een soort geschakeerd patroon hebben ze uiteindelijk pas op een leeftijd van ongeveer twee jaar de kleur van volwassen vogels?

Hier op de foto de paring, indien het mannetje.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *