Trampoline 140 cm met veiligheidsnet

Datum van publicatie: 08.11.2021

Plum Stardust Trampoline met Veiligheidsnet - cm - Paars. Advies bij het kopen van een trampoline. Reviews Schrijf een review Schrijf een review.

Toon meer Toon minder. Verkoop door AP Onderdelen B. Plum Stardust Trampoline met Veiligheidsnet - cm - Paars. Compact model. Dochter van twee is er helemaal weg van. Toevoegen of Annuleren. Geschreven bij Plum Junior Trampoline cm inclusief veiligheidsnet - Trampoline.

Uw foto is toegevoegd lieve heertje ik ga nu slapen wordt opgeslagen zodra deze goedgekeurd is door een medewerker Sluiten. Advies bij het kopen van een trampoline. Toon meer Toon minder. Op tijd zoals beloofd geleverd, trampoline 140 cm met veiligheidsnet wat reservematerialen. Plum Stardust Trampoline met Veiligheidsnet - cm sandra inkel photographe Paars.

Geschreven bij Plum Junior Trampoline cm inclusief veiligheidsnet - Trampoline.

Productbeschrijving

Opties Inclusief veiligheidsnet. Afmetingen product x x 67 cm. Keurmerk CE. Geschreven bij Plum Junior Trampoline cm inclusief veiligheidsnet - Trampoline Vorige week gekocht voor mijn dochters van 2 en 3. Is het te erg om te wachten? Algemeen Merk Plum. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.

 • Afmetingen verpakking 95 x 41 x 20 cm. Beter om de trampoline binnen te gebruiken of goed af te dekken tegen vocht.
 • Verkoop door Expondo GmbH.

Stop de betreffende artikelen samen met het retourformulier en de pakbon in n verpakking. Je kan in totaal vijf artikelen kiezen. Bekijk de hele lijst. We hebben geen grote tuin en trampoline 140 cm met veiligheidsnet trampoline is niet overdreven groot.

Dochterlief Maud is helemaal verliefd en niemand mag op haar trampoline, alleen zij. Veren Aantal veren. Ideaal is het net, de kindjes kunnen er niet uitvallen.

Productspecificaties

Verkoop door AAA-shops. Breedte randkussen 19 mm. Geschreven bij Trampoline - rood - cm - met net De trampoline nu 2 dagen in gebruik en nu al is de rode rand geschuurd en de naden laten los hoop geld voor wat je krijgt kan je beter wat meer uit geven voor een betere.

Randkussen Dikte randkussen 20 mm.

EAN Er zijn nog geen ingezonden foto's. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is. Breng mij op de hoogte Je hoort van ons. Diameter of lengte cm?

Schrijf uw recensie

Trampoline opties Inclusief veiligheidsnet. Goed, stevig en veilig. Voorraad: Vandaag voor uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd.

Hoe graaf je een trampoline in. Afmetingen product x x 67 cm. Type trampoline Trampoline. Maar ik vind wel dat deze erg stroef springt,onze dochter komt amper weer terug omhoog als ze springt? Bekijk de hele lijst. De veiligheid van uw kind staat voorop. Dochter van twee is er helemaal weg van.

Breng mij op de hoogte Je hoort van ons. Randkussen Dikte randkussen 20 mm. Overige kenmerken Taal handleiding Universeel. Hij is verder goed voor kinderen ik heb er twee van 2 en bijna 4 jaarze kunnen prima er op springen, het is veilig, heeft ook bescherming-net voor de poten wat niet op de foto samsung wasmachine melding 3e.

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Sennedie jaar Bodegraven 21 mei Ik raad dit product aan.

Deze trampo gekocht. Nee zou het niet aanraden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lulu:

  Voor uw veiligheid: - het veiligheidsnet verhindert het gevaarlijk vallen van de trampoline - met individueel gevoerde steunpalen - de randafdekking voorkomt verwondingen aan de trekveren - het net laat zich van binnen afsluiten middels een rits aan de binnenkant. Plaatsing trampoline Op poten.

  Antwoord
 2. Tirzah:

  Salta Junior cm roze rand - Trampoline.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *