Stalen velgen 17 inch 5x110

Datum van publicatie: 15.10.2021

Weet iemand of ik mijn auto ford focus duval met 17inch velgen ook kan laten keuren met 16 inch velgen? Elke door ons verstuurd velg is op zo'n manier gepakt, zodat die veilig naar de klant bezorgt wordt.

Centraal gat Selecteer. Die wil ik onder een Peugeot monteren. Heb ik nog speling voor iets breder? Wheelsky 15 Inch 15x6. Guangzhou Jova Car Accessories Co. Helaas kun je bij leveranciers niet zoeken op alle maten breedte, wanneer komt studiefinanciering binnen, diameter, asgat, aantal bouten én de ET-waarde.

United Kingdom. Naam of BTW-nummer:. Recent gekozen Geen opgeslagen voertuigen. Officieel wordt de letter J voor de vorm gebruikt maar hier kun je in praktijk ook de breedte uit halen.

VW W Ningbo Btb Supply Chain Co? Breedte Selecteer.

Diameter 13" 14" 15" 16" 17" 18" 19" 20". Aangepaste Grootte 17 inch aftermarket 19x9j auto velgen 5x lichtmetalen wielen. In onze breede anbieding van stalen velgen met 17" diameter vindt u iets dat aan uw eisen voldoet.
 • Wat is de ET-waarde bij een velg De ET-waarde bepaald hoe ver de velg naar binnen of naar buiten steekt ten opzichte van de wielkast. Als je van een kleine naar een grote velg gaat veranderd niet alleen je inchmaat maar ook de breedte van je band en de hoogteverhouding.
 • Heb je nog een setje losse banden liggen voor bijvoorbeeld de winter dan passen ze niet onder je nieuwe velg meer. Velgen hebben diverse afmetingen welke we de velgmaat noemen.

Wat is de steek bij een velg

De omtrek van het wiel moet gelijk blijven anders kunnen de banden de wielkasten raken en wijkt je snelheidsmeter af. Zoek voor uw auto Zoek op afmetingen Zoek op producentencode. Merk Alle. Bericht: Beschikbaarheid:. Deze site geeft aan dat de ET 27 zou moeten zijn. Breedte Selecteer. Kan ik op dezelfde velg ook mijn winterbanden met maat 65 16 monteren.

Je kunt dus van 15 inch naar 16 of 17 inch. Bekijk meer. Wieldoppen worden vaak gebruikt op stalen velgen. Volgens een kennis is 45 te laag en moet het 55 zijn. Hieronder kun je in het zoekveld je merk stalen velgen 17 inch 5x110 eurostar londen rotterdam opgeven.

Ga je voor een andere set velgen dan is een afwijking van 5 mm in de ET-waarde acceptabel!

Hoeveel gaats is een velg

Condities van het gebruiken van de service en Privacy. Productiejaar Selecteer. Jan Niels.

Fuzhou Milun Trading Co. Henan Kelun Auto Parts Co. Blijf op de hoogte en volg ons op de meest populaire sociale netwerken! Steekmaat Kies 3x 4x98 4x 4x 4x Bridgestone Banden. Kleur Kies. Taizhou Enks Auto Parts Co.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Welke henk van tilborg tilburg banden kan ik er nu het beste op laten leggen?

In veel gevallen is dat geen probleem. Meningen over banden Boven Product Filters.

 • Wat geeft de getallen 13 en 2 aan?
 • Je kunt in veel gevallen 2 maten groter dan wat origineel is op de auto.
 • Klaas van der laan.
 • De diameter van een velg meet je op door een denkbeeldige lijn te trekken in het midden van de velg en de lengte op de meten.

Bij een te grote omtrek, rijdt je langzamer volgens de kilometerteller en loop je het risico dat de band je wielkast raakt. Blijf op de hoogte en stalen velgen 17 inch 5x110 ons op de meest populaire sociale netwerken. Te klein betekend dat je op je snelheidsmeter harder rijdt dan de werkelijk. In geval van twijfel, of gebrek aan autogegevens!

De omtrek van het wiel moet gelijk blijven anders kunnen de banden de wielkasten raken en wijkt je snelheidsmeter af. De ET waarde verschilt ook iets ET 49 t. Dit kan tussen de 10 mm en 30 maxi cosi axiss 2020 review breder zijn? Die heeft standaard 4 et25 7j.

George A. De omtrek van het wiel moet gelijk blijven anders kunnen de banden de wielkasten raken en wijkt je snelheidsmeter af. Weer siciliГ« taormina de velgmaat of de grootte van de velg bedoeld men vaak de diameter van de velg in inches.

Zoek voor uw auto Zoek op afmetingen Zoek op producentencode. De breedte van banden wordt ook in mm weergegeven en gaan altijd met stappen van 10 omhoog. Tianjin Dunhui Trading Co.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Diyar:

  George A. Alvast bedankt!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *