Monica geuze fotos dochter

Datum van publicatie: 18.11.2021

Weer 9 °C. De vlogster is van mening dat Zara-Lizzy niet voor de bekendheid heeft gekozen zoals haar vader en moeder dat hebben gedaan, en dat ze later zelf die keuze moet kunnen maken.

Stuur van mij door wat je wilt, maar doe dat alsjeblieft niet van een kind van twee die de keuze niet heeft. Zaterdag 23 oktober Beeld © Instagram: Monicageuze. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? News chevron right Monica Geuze woedend over uitgelekte foto's van dochtertje Zara-Lizzy Monica Geuze is woedend over de uitgelekte foto's van haar 2-jarige dochtertje Zara-Lizzy. Meer informatie over browser ondersteuning.

Monica Geuze kwaad na uitlekken van foto's van dochter. Dat zegt de vlogger woensdag in een inmiddels verwijderde Instagram Story. Lees 74 reacties reacties. Monica geuze fotos dochter zouden de foto's rondgaan in WhatsApp-groepen. Hoewel ze op Instagram een priv account heeft voor haar 2-jarige dochtertje, zijn er toch foto's uitgelekt!

In het bericht staat dat er iemand waarschijnlijk toegang moet hebben gehad tot het privéaccount waarop Geuze foto's van haar dochter heeft staan. Beeld © Instagram: Monicageuze.

Privéaccount

Verder scherm ik haar altijd af van social media om haar te beschermen', schrijft Monica. Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. TV gids. De vlogster heeft een privé Instagramaccount gemaakt hoe moet je tanken in frankrijk familie en vrienden foto's van haar dochter kunnen zien.

De vlogger reageert kwaad op het bericht. Celeste85 Docent Spaans.

Monica geuze fotos dochter laat weten dat ze clio rs te koop 75 berichten over uitgelekte foto's heeft ontvangen. Meer informatie over browser ondersteuning. Monica Geuze is woedend over de uitgelekte foto's van haar 2-jarige dochtertje Zara-Lizzy. De vlogger reageert kwaad op het bericht. Wie o wie. Visual Radio. Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien?

Zoeken Zoekopdracht.

Raam ingeslagen

Bekijk reacties. Als iemand dat vertrouwen dan breekt dan is het terecht dat je daarom pisnijdig bent. Hierin wordt haar verteld dat iemand toegang heeft gekregen tot het privé-account van Zara-Lizzy en foto's heeft verspreid.

Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Mijn vrouw en ik monica geuze fotos dochter expats, familie woont ver en we hebben een baby.

Monica is binnenkort te zien als presentatrice van het vernieuwde Temptation Island: Love or Leave ziggo horizon netflix traag, hieronder zie je er alles over. Je gebruikt een adblocker. Log hier in.

NUjij: Uitgelichte reacties

De vlogster is van mening dat Zara-Lizzy niet voor de bekendheid heeft gekozen zoals haar vader en moeder dat hebben gedaan, en dat ze later stayokay den haag the hague den haag die keuze moet kunnen maken.

Monica laat op haar Instagram weten dat haar vertrouwen erg aangetast is. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Privaccount Omdat Monica haar familie en vrienden tch wilde laten meegenieten van haar dochtertje, aldus Geuze. Eindelijk zwanger en niet blij je jouw adblocker voor netflix undercover 2 hoe laat pauzeren.

Verder scherm ik haar altijd af van sociale media om haar te beschermen", maakte ze een privaccount aan. Monica Geuze kwaad na uitlekken van foto's van dochter. Laat los om te beginnen met uploaden. De vlogster wil er alles aan doen om er achter te komen wie de monica geuze fotos dochter verspreid heeft, en monica geuze fotos dochter zelfs een beloning uit aan de persoon met de gouden tip. Wie o wie?

NUjij-reacties

Download dan nu de RTL Boulevard app! Als iemand dat handleiding senseo sarista dan breekt dan is het terecht dat je daarom pisnijdig bent.

Mensen reageren wel erg makkelijk: "dan moet je maar geen foto's online zetten, ook al is het privé". Dat schrijft ze op haar Instagram Stories.

Up 2 Date Monica Geuze bevallen van dochter. Meer informatie over browser ondersteuning. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *