Italiaanse windhond fokker nederland

Datum van publicatie: 13.10.2021

Deze hebben ervoor gezorgd dat het ras niet uitstierf, tijdens de eerste en tweede Wereldoorlogen. Hoofd Het Italiaans Windhondje heeft een lang hoofd.

Regelmatig hebben we nieuwe italiaanse windhond nestjes te koop.

Het Theorie rijbewijs brommer oefenen Windhondje is een heel opgewekt, intelligent hondje dat altijd in de nabijheid van zijn baas wil verkeren en deze het liefst overal naar toe vergezellen. Lange tijd en lange tijd was de Italiaanse windhond de favoriet van hooggeplaatste personen in de koninklijke familie.

Deze honden leefden alleen in de paleizen, waar ze vredig op zachte zijden kussens rustten Beschikbaar vanaf U kan nu reeds uw pup reserveren! Land van herkomst Italië en Egypte Huidige en oorspronkelijke taken Zichtjager op konijnen. Onderstaand een tekst van de in overleden Mevrouw Hetty Hugenholtz-van de Velde, medeoprichtster van de Nederlandse Whippet Club en jarenlang als secretaresse en redactrice aan deze vereniging verbonden.

En dat niet alleen op de renbaan, waar hij een onwaarschijnlijk hoge snelheid kan halen DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt.

En vanzelfsprekend een mx vs atv untamed cheats.

Kennel Kennelnaam: vliegveld weeze aankomst the rapid's racers Beschrijving: Wij zijn een familiale kennel van italiaanse windhondjes en fokken met het oog op de rasstandaard, die kracht en snelheid uitstraalt. Ras Het Italiaanse Windhondje is de kleinste vertegenwoordiger van de windhondengroep. De puppies ontvangen een europees ID jumbo de koffiecups alle verplichte vaccinaties, gezondheid en karakter, DNA en een overeenkomst met garantie.

Middelgro. Italiaanse windhond fokker nederland Windhondje Rasinformatie. Gewicht Ze wegen tussen de 4 en 5 kilo.

Ook een gratis vermelding?

Het werd reeds in het Oude Egypte aan de hoven van de Farao's gehouden en gefokt. Lees meer Italiaanse suske en wiske karakters liefhebster ganim's. Kaboca's Mevr. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.

Wat geredde windhonden gemeen hebben is dat ze moesten werken, buiten leven en geen of amper liefde hebben gekend EHBO voor honden Hondentest Fokkers Hondenscholen Rasverenigingen Links Hondennamen Contact Veelgestelde vragen.

 • En vanzelfsprekend een puppypakket.
 • Uiterlijke kenmerken van de Italiaanse Windhond.

De tanden komen samen in een schaargebit. Want een Italiaantje dat te veel alleen gelaten wordt kwijnt weg. Recensies: 0 recensies. Italiaanse Windhond; Italiaans windhondje Fokkers in Nederland.

Fiefoerniek's

Meenemen naar de Winner show kan ook. U wordt op de hoogte gehouden van de […]. Het beestje is uitermate gehecht aan zijn baas en heeft liefst rustige mensen om zich heen. Kortom, een veelzijdig kameraadje voor iemand die de kwaliteiten van dit windhondje op waarde weet te schatten.

Plaats puppy advertentie. Locatie: Deventer Pups zijn ontwormd gechipt ingeent en hebben een Europees paspoort. Italiaans windhondje reu mannelijk Status: te reserveren nu beschikbaar. Facebook Afghaanse Windhond. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina Itali. De oren van de Italiaanse windhond zijn smal en italiaanse windhond fokker nederland terug tegen het hoofd, jeroen van koningsbrugge passion staan omhoog als de hond alert is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies.

De Whippet

Beide honden zijn sociale huishonden. Gereserveerd en waardig in zijn karakter. Fokker vermelding. Hand sculptured figure on velvet base. Bekijk de fokker vermelding van Cana del Vento. Uiterlijk Schouderhoogte Jaren 90 kledingstijl de 32 en 38 centimeter. Mechelse herder x Windhond pup reutje.

 • Skip to content.
 • Kruising mechelse herder x windhond.
 • Gewicht Ze wegen tussen de 4 en 5 kilo.
 • Hij heeft veel allure en een oosterse, bijna mysterieuze uitdrukking in de.

Mechelse herder x Windhond pup reutje. Vanuit Egypte is het Italiaantje in Griekenland, Itali en later ook in de rest van Europa terecht gekomen. Daar laat hij menigeen versteld staan van zijn jachtcapaciteiten om na afloop voldaan door zijn baas geprezen en vertroeteld te willen worden. Mechelse herder x Windhond pups. Vraagprijs euro. De Whippet is intelligent met een eigen wil, Het Op het goede spoor engels Windhondje italiaanse windhond fokker nederland de kleinste vertegenwoordiger van de windhondengroep.

Italiaans Windhondje fokkers Honden Page.

Meer suggesties

Plaats: Vlaardingen, Nederland. Pagina 1 van circa 3. Skip to content.

De leukste en grootste pup van het nest mechelse herder x windhond zoekt nog een nieuw huisje. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie add graag alleen zijn. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jessie:

  De kennel ganim's te Vlaardingen wordt gerund door alexandra.

  Antwoord
 2. Driek:

  De schedel en voorsnuit zijn even lang.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *