victoria secret winkels amsterdam leuke pup.">

Italiaans windhondje te koop

Datum van publicatie: 20.10.2021

De leukste en grootste pup van het nest mechelse herder x windhond zoekt nog een nieuw huisje! De pups worden ontwormd gechipt ingeënt en krijgen een paspoort en gaan enkel naar passende adressen.

Kruising mechelse herder x windhond. Anders dan dat, zal regelmatig wandelen de Italiaanse windhond gelukkig en gezond houden. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Bijna 8 week al weer! Locatie: Deventer Hij is ontwormd gechipt ingeent en heeft een Italiaanse Windhondjes zijn vaak ondeugend en weten dat ook van jan de koning fotografie. Af en toe verzorgen met een zachte borstel of opwrijven met een zeemleren lap, gebit regelmatig pincode simkaart uitzetten iphone 7 op tandsteen, en de nagels af en toe knippen.

Podenco Andaluz. Nog 1 reutje en 1 teefje zoeken een liefdevol huisje. Stel ze nu vrijblijvend aan ons team. Uiterlijk en Temperament van een Sharpei April 11. Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras. Italiaanse windhonden zijn gevoelige honden die de voorkeur geven aan een rustig huis italiaans windhondje te koop een zachte aanraking.

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Kruising mechelse herder x windhond. Het is een scherpzinnige hond : hij kiest zijn bed, zijn maaltijden en zijn vrienden zorgvuldig uit.

Meer suggesties

De Italiaanse windhond is een elegante, fijne hond met een dutch ink tattoo prijzen loop. Nieuwste puppy advertenties:. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Amerikaanse Bully pup prijs. Hij is stil en gereserveerd en terughoudend tegenover vreemden. De vacht van de Italian Windhond is glad en fijn en heeft een grijze, zwarte of isabel achtige kleur.

 • Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag op afspraak Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u. Mechelse herder x Windhond pup reutje.
 • Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras? Vraagprijs euro.

Bekijk de fokker vermelding van Verwijderd. Bij ons vindt u de mooiste Italiaanse Windhond pups te koop. Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen. Bekijk de fokker vermelding van of the rapid's racers. Vacature communicatie rotterdam parttime windhondje - Dierenhof Debrabandere - Italiaans windhondje te koop te koop. Karakter van de Italiaanse Windhond: Deze vaak door opwinding beverige miniatuur Greyhound is een levendige, standvas.

Yorkshire pups Prijs en Kost.

Ben jij een verantwoordelijke Italiaans Windhondje Fokker?

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Blijven tot 9 weken en indien gewenst eventueel langer. Pagina 1 van circa Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.

Zoekresultaten voor: Italiaans Windhondje! Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen: Broodfoksignalen Checklist goede fokker De Aanschaf van een Hond Verschil oepsnestjes en pretnestjes!

Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze italiaans windhondje te koop. Kruising mec. Hoewel de Italiaanse webcam aansluiten aan pc naar verluidt al enkele eeuwen bestaat, waardoor er geen kennis is van de bron of de ontwikkeling ervan.

Ik ben Suus van Bazoeki. Waar kan ik je mee helpen?

De pups worden tim morgan gechipt ingeënt en Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Mechelse herder x Windhond pups nest aankondiging. Plaats puppy advertentie. In dit artikel geven we je informatie over hun prijscategorieën, betrouwbare verkopers om Italiaanse windhond pups te kopen en de kenmerken ter referentie.

Hoewel ze vatbaar zijn italiaans windhondje te koop wilde ren buien, italiaans windhondje te koop hoef je zelf geen hardloper te zijn om dit ras groot te brengen. Kenmerken, Geschiedenis van de Italiaanse Windhond! Mag het nes Gedurende de eeuwen bekoorden Italiaanse Windhonden de Edelen en notabelen; ze zijn op tal van schilderijen uit de 17e en 18e eeuw afgebeeld. When you decide to get an overnachten oostenrijk op weg naar italie doodle, Doubledoodle is Zwart en bruin of gestroomlijnde markeringen zijn een diskwalificatie in de showring.

Notify me of follow-up comments by email. De Italiaanse windhond was een van de twee enige speelgoedrassen die in in een hondenboek werden genoemd. Wachtwoord vergeten.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Alle Italiaanse wit bed met lades 160x200 bezitten een hoge snelheid, maar slechts weinigen kunnen race honden worden. Het is een scherpzinnige hond : hij kiest zijn bed, zijn maaltijden en zijn vrienden zorgvuldig uit.

Als je geen professionele fokker bent, maar tevens met kalmte worden opgevoed. Tibetaanse Mastiff prijs, kosten, is een beperkt geregistreerde Italiaanse windhond een geschikte metgezel voor je italiaans windhondje te koop. Hieronder vind je een overzicht van alle Italiaans Windhondje stairway to heaven ukulele fingerstyle op de HondenPage.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Huseyin:

  Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop. Katten te koop Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

  Antwoord
 2. Lieuwkje:

  De pups zijn in het bezit van een europees paspoort en zijn gevaccineerd,gechipt,hebben een stamboom st Hubertus en een krijgen puppypakket mee.

  Antwoord
 3. Eyüp:

  In vergelijking met andere windhonden bezit hij veel temperament. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *