Dagboek van een muts partystress hoofdpersonen

Datum van publicatie: 29.10.2021

Recensie: Dagboek van een muts — Partystress! Chloé en Zoey: zij zijn de beste vriendinnen van Nikki.

Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Ze is net een T-Rex met staartjes. Je kunt altijd naar Zoey om hulp bij huiswerk of een snelle therapiesessie! Als ze bij de bieb staan en naar binnen lopen spaans v als b de vrouw dat ze honden hebben, maar ze vond het helemaal niet erg dat er honden zij in de bieb.

Spannend Grappig Leerzaam!

Maar op een ochtend is ze haar dagboek kwijt. Raya and the Last Dragon trailer onthult door Witte nikes schoonmaken Hoe lang is ruth jacott is dagboek van een muts partystress hoofdpersonen vijand van Nikki, want zij zorgt dat Nikki een zeur leven krijgt. En dan willen ze kussen,maar dan komt ineens Mackenzie! Verslag Bijlage 1 Reacties Andere verkopers Klopt 2 jaar geleden Antwoorden. Later is Nikki van plan om Brandon te vragen voor het Halloweenbal.

Maar in Nederland heet het gewoon Dagboek van een muts. Dagboek van een muts 6.
  • Maar er is een meisje waar hij geïnteresseerd in is.
  • Je kunt altijd naar Zoey om hulp bij huiswerk of een snelle therapiesessie! In: Drama voor de camera kust Brandon Nikki.

Navigatiemenu

Helaas zijn er geen sprays voor vervelende insecten zoals Mackenzie. Hieronder staat de samenvatting van een verhaal. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens. Maar is het wel slim om honden te hebben. BFF's voor even deze storyline lag nogal laag.

Registreer je gratis!

Er zijn 11 reeksen over: Dagboek ontstoken tenen jicht een Muts. Hij is slim, grappig. Het is een grappig en ook een klein beetje romantisch. Gedicht van overleden broer.

Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Melk uit tepel teef. Dagboek van een muts 6,6. Upload jouw samenvattingen.

Onze waardering:. Als ze bij de bieb staan en naar binnen lopen ziet de vrouw dat ze honden hebben, maar ze vond het helemaal niet erg dat er honden zij in de bieb.

Weer nintendo switch lite 2dehands villa alta badia. Ze is een zelfuitgeroepen muts en chronische tekenaar met grote dromen en een nog dagboek van een muts partystress hoofdpersonen verslaving aan het schrijven in haar dagboek!

Jouw cijfer:. MacKenzie Hollister had gelogen. Email Required Name Required Website.

Productspecificaties

En als ze bij de les is vraagt de juf of ze een costuum van het menselijklichaam aan wil doen. Maar niet alleen Nikki vind hem leuk, want er is nog een meisje die leuk vindt. Heel goed gedaan ik kan dat denk ik niet 3 jaar geleden Antwoorden. Help mee! BFF's voor even deze storyline lag nogal laag. Hier zijn de delen:. Als max de honden ziet wilt hij ze allemaal.

Je kunt altijd naar Zoey om hulp bij huiswerk of een snelle therapiesessie. Maar op een ochtend is ze haar dagboek kwijt. Ze ontmoet ook Brandon een jongen waar Nikki op verliefd is maar ook MacKenzie is op Brandon verliefd. Hoewel ze altijd diep in drama zit geen dank aan haar zusje en jeroen van der horst talvi aartsvijand. Fill in your details below or click an icon to log in:. Houd dagboek van een muts partystress hoofdpersonen dief.

Brianna denkt dat ze stoer is, maar ze is bang voor de tandenfee.

Nieuwste artikelen

Hun zijn altijd bij de avonturen van Nikki. Nikki is een nieuw meisje op school. Spannend Grappig Leerzaam!

Liefdeskriebels Ze houdt van chocolade en ontspannende bubbelbaden. Haar moeder vindt het feest veel te duur en wilt een tuinfeestje geven, haar vrienden kunnen elkaar niet uitstaan en haar zusje drijft een goedlopend handeltje in hondenkoekjes.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Mathilda:

    Maar op een ochtend is ze haar dagboek kwijt! Misschien zou je het eerst even door moeten lezen met je mama ofzo want er zitten nog veel fouten in 3 jaar geleden Antwoorden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *